Villayszereléssel kapcsolatos ajánlatkérő formula

Kérünk, töltsd ki a lenti űrlapot

Kitöltés után megkeresünk, hogy kérdésedre válaszoljunk, vagy időpontot egyeztessünk a felmérésre.

Ha a hagyományos módokon szeretnéd a kapcsolatot felvenni velünk, itt alant a telefonszámunk és az e-mail címünk:

+36303633244

info@lakasvillanyszereles.hu

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az Elküldöm gomb megnyomása az Adatvédelmi tájékoztató megismerését és elfogadását is jelenti.

Amennyiben aggályaid támadnak a kapcsolatfelvétel ezen módjával, kérlek hívj, vagy írj nekünk.

Ha 24 órán belül nem jelentkezünk, valószínű technikai hiba lépett fel a küldés során, ekkor kérlek, keress minket a fenti elérhetőségeken.

A kitöltenivaló

David Szasz
David Szasz
2023-01-17
ajánlja
Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
Szabó-Nótin Beatrix
Szabó-Nótin Beatrix
2022-11-29
ajánlja
Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.
Szilvia Gombás
Szilvia Gombás
2022-07-04
ajánlja
Pontos, megbízható csapat
Sandor Misanszki
Sandor Misanszki
2022-07-01
ajánlja
Maximálisan ajánlom őket! Rugalmas, korrekt és profi csapat. Minden úgy haladt, ahogy megbeszéltük. Köszönöm!
Virág Sápi
Virág Sápi
2022-06-23
ajánlja
A lakásunk legjobb, legprecízebb részét nekik köszönhetjük. Mindenkinek szívből ajánljuk! Ha megtaláltátok őket, ne keressetek tovább! 😃
Róbert Szabó
Róbert Szabó
2022-06-19
ajánlja
Nagyon profi csapat, úgy érzem jól döntöttem hogy őket választottam a lakás teljes vezetékhálózatának felújítására. Péter már a munka felmérése során profi szakember benyomását keltette, aki tudja mit csinál. Az árajánlat kidolgozottága is csillagos 5-ös. Látszott, hogy olyan csapattal van dolgom, akik a sok évi rutinnak köszönhetően könnyen vesznek bármilyen akadályt ami esetleg felmerülne a munka során. Attila a munka megkezdésének reggelén pontosan érkezett, majd az előre megbeszélt időben el is készült a felújítással. Bármilyen kérdésem merült fel, készséggel megválaszolta. Bátran ajánlom őket. 🙂
Tamas Orosz
Tamas Orosz
2022-05-21
ajánlja
Saját magam részére csináltattam teljes felújítást egy zuglói panelban (régi rendszer elbontása, új rendszer tervezése, kivitelezése, szerelvenyezés stb). Nagyon komoly és hosszas casting után, utolsó versenyzőként (szakiként) hallgattam meg őt, hogy mit mond és mit ajánl. A személyes találkozónk első perce után tudtam, hogy ő lesz az én emberem. Csak azért adok 5-öst, mert nagyobbat nem enged a rendszer. 🙂 Az elejétől a végéig minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, azt a szolgáltatást kaptam, amit elvártam. Korrekt hozzáállás, precíz tervezés és kivitelezés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Juhász Előd
Juhász Előd
2022-05-03
ajánlja
Öt csillagot lehet adni, de én 10-et adok. 🙂 Ha lenne egy másik lakásom, oda is őket hívnám. Csak pozitív dolgokat tudok mondani a csapatról. Iszonyat precízek mindenben.Péter agya akár egy elefánté, mindent a korábban megbeszéltek szerint hajtanak végre. Az időpontokhoz tartani tudják magukat,rugalmasak mindenben. Kábelcsere volt a panellakásunkban alumíniumról rézre, új konnektorok kiépítése, lámpák bevésése,áthelyezése mennyezetre stb. Részbeni felújítások előtt állunk, szóval valahol nem számított, hogy fog kinézni a lakás, de ahol számított,ott nagyon vigyáztak mindenre,még engem is megleptek. Bármi kérdés volt Péter készséggel válaszolt mindenre, valamilyen csatornán mindig elérhető volt. Nagyon gyorsan végeztek, és minőségi munkát adtak át. Ajánlom őket mindenkinek.
Márió Lenk
Márió Lenk
2022-03-31
ajánlja
Szuper gyors, megbízható, precíz csapat. Ajánlom mindenkinek aki felújítás elott áll. A legjobb döntès.
Renáta Lenk-Kovács
Renáta Lenk-Kovács
2022-03-31
ajánlja
Mindenkinek csak ajánlani tudom a csapatot. Fantasztikusak, minden határidőre a megbeszéltek szerint történtek. Komplett lakásfelújítás volt nálunk, igy nem volt egyszerű, 🙂 több alkalom adódott amikor jönni kellett a munkafolyamatok miatt, de maximális volt részükről a rugalmasság. Precízen, gyorsan dolgoznak, mindezt úgy, hogy közben a maximális minőséget kaptam a végén. A legjobb döntès volt.