Villayszereléssel kapcsolatos ajánlatkérő formula

Kérünk, töltsd ki a lenti űrlapot

Kitöltés után megkeresünk, hogy kérdésedre válaszoljunk, vagy időpontot egyeztessünk a felmérésre.

Ha a hagyományos módokon szeretnéd a kapcsolatot felvenni velünk, itt alant a telefonszámunk és az e-mail címünk:

+36305022860

info@lakasvillanyszereles.hu

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az Elküldöm gomb megnyomása az Adatvédelmi tájékoztató megismerését és elfogadását is jelenti.

Amennyiben aggályaid támadnak a kapcsolatfelvétel ezen módjával, kérlek hívj, vagy írj nekünk.

Ha 24 órán belül nem jelentkezünk, valószínű technikai hiba lépett fel a küldés során, ekkor kérlek, keress minket a fenti elérhetőségeken.

A kitöltenivaló

Détári Erika
Détári Erika
2024-05-16
ajánlja
Péter nagyon korrekt, a részletekre odafigyelő, precíz szakember. A lakást tisztán adták át, arra is figyelve, hogy a lépcsőházba ne hordják ki a port. Segítőkész, jó szakember. Csak ilyen vállalkozókat kívánok mindenkinek a felújításhoz, de a villanyszereléshez Pétert és csapatát ajánlom!
Laszlo Kremer
Laszlo Kremer
2024-04-16
ajánlja
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Beáta Varga
Beáta Varga
2024-02-18
ajánlja
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024-02-10
ajánlja
Pontos, alapos, megbízható munkavégzés, minden úgy haladt, ahogy megbeszéltük.
Tímea Szentgyörgyi
Tímea Szentgyörgyi
2023-07-10
ajánlja
Nagyon korrekt csapat, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Kérésre/kérdésre a megoldást keresik, nem problémákat. Jó ötleteket is adtak, szépen dolgoznak. Aki megbízható csapatot keres, megtalálta 😊
Botond Nemcsics
Botond Nemcsics
2023-04-22
ajánlja
Panel lakás elektromos hálózatához a legmegfelelőbb csapat. Gyorsan, szépen, pontosan dolgoznak. Csak ajánlani tudjuk őket.
Kornél Klinec
Kornél Klinec
2023-04-22
ajánlja
A legjobb vállalkozók közé sorolom őket akikkel eddig találkoztam, a hozzáállás és a munka terén is. Megvalósították azt, hogy a leendő otthonom biztonságos, korszerű és kényelmes legyen. U.I.: Külön köszi Attila
Gábor Füzi
Gábor Füzi
2023-03-15
ajánlja
Pétert csak ajánlani tudom. Remek szakember, aki kiválóan kommunikál az ügyféllel, pontosan tartja a megbeszélt időpontokat. A panellakások felépítése a kisujjában van, pontosan tudja, hogy hol futnak a régi vezetékek. Mindenhol áthúzta a hálózatot, ahol más villanyszerelő vésne, hornyot marna.
David Szasz
David Szasz
2023-01-17
ajánlja
Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
Szabó-Nótin Beatrix
Szabó-Nótin Beatrix
2022-11-29
ajánlja
Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.