A villanyszerelési szolgáltatások, amiket nyújtunk:

Villanyszerelési felújítás panellakásokban

Teljeskörű vagy részleges villanyszerelési felújítás panellakásokban. Falba süllyesztett villanyszerelés. Falon kívüli villanyszerelés (amennyiben ez indokolt vagy így kérik). A villamos felújításba az alapszerelés (kábelek és egyéb villanyszerelési anyagok), az elosztócsere (áramvédőkapcsoló, kismegszakító, stb.) és a szerelvények (kapcsolók, konnektorok, lámpák) felszerelése tartozik bele.
Villanyszerelési felújítás panellakásokban
Díjmentes felmérés

Díjmentes felmérés

Budapest és Pest megye egész területén állunk rendelkezésetekre díjmentes felmérésünkkel. Ennek segítségével és egy szakember tapasztalatival eldönthetitek, hogy a villanyszerelési felújítás szükséges-e a lakásban vagy sem. Ha igen, közösen megtaláljuk a számotokra legköltséghatékonyabb megoldást.

Családi ház villanyszerelés

Ritkábban ugyan, de portfóliónkba tartozik a családi házak komplett villanyszerelése Pest megyében és Budapesten. Villanyvezetékek süllyesztése véséssel, védőcsövezéssel. A villamos felújításba az alapszerelés (csövek, vezetékek, kábelek, egyéb villanyszerelési anyagok), elosztócsere (áramvédőkapcsoló, kismegszakító, egyebek) és a szerelvények (kapcsolók, konnektorok, lámpák) felszerelése tartozik bele.
Családi házak komplett villanyszerelése
Teljesítménybővítés

Teljesítménybővítés

Gyakran előfordul, hogy a tervezett elektromos eszközök megfelelő működéséhez a meglévő teljesítmény nem elegendő. Ez esetben az általunk végzett felújítás helyszínén segítünk a teljesítménybővítésben (munkálatok és ügyintézés). Fővezetékcsere, szabványosítás, mérőhelykialakítás vagy áthelyezés (ahol ez szükséges).