Akik a sikert jelentik

Bemutatkozik a Lakásvillanyszerelés

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…

Na jó nem. 2011-ben született egy döntés egy panellakás konyhájában, és elindult egy családi vállalkozás. Az ötlet, hogy együtt dolgozzunk, édesapánk érdeme, aki kiábrándulva a nagy beruházások akkori „nemfizetős” világából, a lakossági ügyfelek, azon belül is a panellakások irányába fordult.

Azóta eltelt jó pár év (mikor e sorokat írom, pontosan 10 év), és már közel 2000 lakás elektromos hálózat felújításánál segédkeztünk. Kollégák jöttek, csapatok alakultak, akikkel a munka hatékonyabbá, a vállalási határidő rövidebbé vált, a lehetőségeink pedig bővültek.

Sok minden igen, de a cél nem változott: reális áron nyújtunk precíz, pontos és profi szakmunkát, biztonságos és minden igényt kielégítő villanyhálózatot építünk a megrendelőinknek.

Folyamatos és naprakész információkért kövess minket Facebook oldalunkon. Ha megkeresel minket, velünk találkozhatsz, mi keresünk majd:

Panelvillanyszerelő Horváth Tamás

Horváth Tamás

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Érintésvédelmi felülvizsgáló
EPH jegyzőkönyv

Panelvillanyszerelés Bara-Horváth Péter

Bara-Horváth Péter

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Teljesítménybővítés
Villamos Biztonsági Felülvizsgáló

Gábor Füzi
Gábor Füzi
2023-03-15
ajánlja
Pétert csak ajánlani tudom. Remek szakember, aki kiválóan kommunikál az ügyféllel, pontosan tartja a megbeszélt időpontokat. A panellakások felépítése a kisujjában van, pontosan tudja, hogy hol futnak a régi vezetékek. Mindenhol áthúzta a hálózatot, ahol más villanyszerelő vésne, hornyot marna.
David Szasz
David Szasz
2023-01-17
ajánlja
Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
Szabó-Nótin Beatrix
Szabó-Nótin Beatrix
2022-11-29
ajánlja
Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.
Szilvia Gombás
Szilvia Gombás
2022-07-04
ajánlja
Pontos, megbízható csapat
Sandor Misanszki
Sandor Misanszki
2022-07-01
ajánlja
Maximálisan ajánlom őket! Rugalmas, korrekt és profi csapat. Minden úgy haladt, ahogy megbeszéltük. Köszönöm!
Virág Sápi
Virág Sápi
2022-06-23
ajánlja
A lakásunk legjobb, legprecízebb részét nekik köszönhetjük. Mindenkinek szívből ajánljuk! Ha megtaláltátok őket, ne keressetek tovább! 😃
Róbert Szabó
Róbert Szabó
2022-06-19
ajánlja
Nagyon profi csapat, úgy érzem jól döntöttem hogy őket választottam a lakás teljes vezetékhálózatának felújítására. Péter már a munka felmérése során profi szakember benyomását keltette, aki tudja mit csinál. Az árajánlat kidolgozottága is csillagos 5-ös. Látszott, hogy olyan csapattal van dolgom, akik a sok évi rutinnak köszönhetően könnyen vesznek bármilyen akadályt ami esetleg felmerülne a munka során. Attila a munka megkezdésének reggelén pontosan érkezett, majd az előre megbeszélt időben el is készült a felújítással. Bármilyen kérdésem merült fel, készséggel megválaszolta. Bátran ajánlom őket. 🙂
Tamas Orosz
Tamas Orosz
2022-05-21
ajánlja
Saját magam részére csináltattam teljes felújítást egy zuglói panelban (régi rendszer elbontása, új rendszer tervezése, kivitelezése, szerelvenyezés stb). Nagyon komoly és hosszas casting után, utolsó versenyzőként (szakiként) hallgattam meg őt, hogy mit mond és mit ajánl. A személyes találkozónk első perce után tudtam, hogy ő lesz az én emberem. Csak azért adok 5-öst, mert nagyobbat nem enged a rendszer. 🙂 Az elejétől a végéig minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, azt a szolgáltatást kaptam, amit elvártam. Korrekt hozzáállás, precíz tervezés és kivitelezés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Juhász Előd
Juhász Előd
2022-05-03
ajánlja
Öt csillagot lehet adni, de én 10-et adok. 🙂 Ha lenne egy másik lakásom, oda is őket hívnám. Csak pozitív dolgokat tudok mondani a csapatról. Iszonyat precízek mindenben.Péter agya akár egy elefánté, mindent a korábban megbeszéltek szerint hajtanak végre. Az időpontokhoz tartani tudják magukat,rugalmasak mindenben. Kábelcsere volt a panellakásunkban alumíniumról rézre, új konnektorok kiépítése, lámpák bevésése,áthelyezése mennyezetre stb. Részbeni felújítások előtt állunk, szóval valahol nem számított, hogy fog kinézni a lakás, de ahol számított,ott nagyon vigyáztak mindenre,még engem is megleptek. Bármi kérdés volt Péter készséggel válaszolt mindenre, valamilyen csatornán mindig elérhető volt. Nagyon gyorsan végeztek, és minőségi munkát adtak át. Ajánlom őket mindenkinek.
Márió Lenk
Márió Lenk
2022-03-31
ajánlja
Szuper gyors, megbízható, precíz csapat. Ajánlom mindenkinek aki felújítás elott áll. A legjobb döntès.