Villanyvezeték cseréje panelban

Villanyvezeték cseréje panelban
Szabad szemmel is jól látható volt. Égett konnektor a panellakás konyhájában.
Szabad szemmel is jól látható volt. Égett konnektor a panellakás konyhájában.
Panellakás régi vezeték-összekötései. Épek, de érintésre a szövetszigetelés már porlad. A képen látható összekötés még a "jobbik fajtából" való, nem volt hozzányúlva az elmúlt 40 évben.
Panellakás régi vezeték-összekötései. Épek, de érintésre a szövetszigetelés már porlad. A képen látható összekötés még a “jobbik fajtából” való, nem volt hozzányúlva az elmúlt 40 évben.
Panellakás ajtó feletti szép szürke kábelcsatorna, mint gerinchálózat. Itt "fut" a lakás összes vezetéke.
Ebben a típusú panellakásban az ajtó feletti szép szürke kábelcsatorna látható, mint gerinchálózat. Itt “fut” a lakás összes vezetéke.
Panellakásokban elterjedt alumínium MFalra vezeték és utódja a réz MMFal kábel.
Panellakásokban elterjedt alumínium MFalra vezeték (alul) és utódja a réz MMFal kábel (felül). “Ki a régit, be az újat!”
A méltán híres bergmann cső, és annak kátrányos belseje. Sajnos jobb kiszedni, mint bent hagyni, mert az áthúzásuk nehézkes.
A méltán híres bergmann cső, és annak kátrányos belseje. Sajnos jobb kiszedni, mint bent hagyni, mert az áthúzásuk nehézkes.
Panellakásban is létezik olyan típus, ami "gyárilag" csövezve van. Elviekben "ki a régi, be az új".
Panellakásban is létezik olyan típus, ami “gyárilag” csövezve van. Elviekben “ki a régi, be az új” módszer nagyon hatásos. Ó, ha mindig minden ilyen egyszerű lenne…
Panellakás villanyszerelés: az eredeti, de nem használt gyári horony felhasználása, MMFal vezetékkel. Szépen befér, eltüntethető.
Panellakás villanyszerelés: az eredeti, de nem használt gyári horony felhasználása, MMFal vezetékkel. Szépen befér, eltüntethető.
38 értékelés alapján
David Szasz
David Szasz
2023.01.17.
Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
László Bedő
László Bedő
2023.01.15.
Profi és minőségi munkát végeznek! Kifejezetten panel villanyszerelőt kerestem,volt aki nem is vállalta. A lakás teljes villamos hálózatát cseréltettem.Péter mindent a megbeszéltek szerint, és időben elvégzett,semmire nem mondta,hogy nem lehet megcsinálni. Ha szükség lesz rá,biztosan legközelebb is őt hívom! Ritka az ilyen jó szakember!
Balazs Muhl
Balazs Muhl
2023.01.13.
2023-ban segítettek nekem Péterék egy közel 40 éves panellakás villanyszerelési munkálataiban. 10/10 a szolgáltatásuk minősége minden téren. Örülök, hogy velük szerződtem a munka elvégzésére, másnak is szívből ajánlom.
B Meselényi
B Meselényi
2022.12.18.
Megbízható, profi csapat, örülök, hogy rájuk találtam! Panel lakás villanyvezetékeinek cseréje, szerelvények, fogyasztók felhelyezése volt a feladat. Péterék hozzáállása, kommunikációja az első pillanattól megnyerő volt, minden felmerülő kérdésben végig segítségemre voltak, a jelzett hibákat rögtön kijavították. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm a munkátokat!
Beatrix Szabó-Nótin
Beatrix Szabó-Nótin
2022.11.29.
Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.
Zsuzsa Antal
Zsuzsa Antal
2022.10.23.
Megbízható és minőségi munka! Péter mindenben a rendelkezésemre állt, minden kérésemet hezitálás nélkül kezelte a lehető legrugalmasabb módon! Csak ajánlani tudom!
Sándor Nagy
Sándor Nagy
2022.09.11.
Korrekt, rugalmas, pontos, precíz ezekkel tudnánk jellemezni munkájukat! Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkájukkal!
Norbert Novák
Norbert Novák
2022.09.08.
Hol is kezdjem. Csak pozitívat írhatok. Egy 70-es években épült panellakás teljes felújítását végezték. Petiék gyorsak, pontosak, kedvesek, közvetlenek, érthetően elmagyaráznak mindent, rugalmasak, és remek, tiszta, profi munkát végeznek. Minden hülye kérésünket teljesítették, és remek ötleteket adtak a felmérésnél. Érkezésük előtt volt egy parkettázás, amit bár letakartunk hogy nyugodtan dolgozhassanak, de extrán ügyeltek rá. Sehol egy hiba. Kaptunk máshonnan olcsóbb és drágább ajánlatokat is, de a korábbi véleményeket elolvasva és a videóikat megnézve csak velük tudtuk elképzelni a munkát. Nem mellesleg teljesen versenyképes áron dolgoznak. Papíron 5 napi munkát 3 nap alatt ledaráltak. Ami a szűk határidőnkre való tekintettel nagyban segítette a költözésünket és a további munkákat. Első nap mindent megbeszéltünk, és ha közben bármi felmerült, kerestek és egyeztettünk. Folyamatos volt a kommunikáció. A munka végeztével kaptunk egy videót is hogy mi merre hogyan van a lakásban, ezt érdemes elmenteni hogy később ha felmerül kérdés, kéznél legyen. Van bennük valami ami bizalmat sugároz, és valóban elhiszed hogy ők bizony szakemberek. A munka végeztével amúgy sem lesz efelől kétséged :) Most van egy jövőbiztos lakásunk, biztonságos, teljesen felturbózott elektromos hálózattal. Boldogok vagyunk, a konyha és fürdőfelújításkor újfent keresni fogjuk őket. Nézzétek őket youtubeon és tiktokon is, minőségi kontent :) Köszönjük Srácok itt is!
Pelsőczi Sándor
Pelsőczi Sándor
2022.08.03.
A lakás komplett villamoshálózatának cseréjében kértük a segítségüket. Nagyon profik, pontosak, gyorsak és nem mellesleg jó fejek. Ezútok is köszönjük srácok!

Hasonló cikkek

Amper bővítés leírása, menete és feltételei röviden

Amper bővítés

Az amper bővítés vagy más néven teljesítmény növelés (teljesítmény bővítés) akkor válik szükségessé, amikor a lakásunkban használt elektromos eszközeink áramfelvétele (energiaigénye) magasabb, mint amit a

Alanyi jogon 1 fázis 32 Amper jár

1 fázis 32 Amper alanyi jogon jár

MIT JELENT, HOGY ALANYI JOGON 1 FÁZIS 32 AMPER INGYEN VAN? Sokszor félreérthetően csak az van kommunikálva, hogy fogyasztónként 1 fázis 32 Amper ingyenes. Sajnos

Lakás villanyszerelés
Lakás villanyszerelés

Panel villanyszerelés: villanyvezeték csere (panel átvezetékezés), elektromos hálózat felújítás
+36 30 363 3244
info@lakasvillanyszereles.hu

Legutóbbi bejegyzések